Stuur ons een whatsapp

Bijzonder Beheer Consultant

Amsterdam

Jij maakt als ervaren risk professional het mogelijk om banken te helpen om op basis van scherpe analyses en transparante criteria maatwerk te leveren aan hun klanten. Het doel is om de klant zo goed mogelijk en waar dat kan door deze periode te leiden en tegelijkertijd het risico van de bank te beheersen. Geïnteresseerd?

Bekijk vacature

Risk Officer

Amsterdam

Als Risk Officer maak jij het verschil door met jouw klant in gesprek te gaan, een analyse te maken van de situatie en een oplossing te bieden die voor de klant en de opdrachtgever passend is in deze bijzondere tijd. Jij streeft naar een duurzame relatie voor de klant en de opdrachtgever.  Helaas zijn meerdere klanten getroffen door COVID-19 en met jouw communicatieve vaardigheden weet jij jouw klanten te begeleiden en biedt je inzicht in de huidige situatie en voor in de (nabije) toekomst. Ben jij toe aan een volgende stap en wil jij je eigen portfolio? Lees dan verder!

Bekijk vacature

Allround Compliance Officer

Amsterdam

Hoe fijn zou het zijn om deel uit te maken van een ambitieus en (pro)actief compliance team. Waarbij jij je met een grote diversiteit aan compliance thema's mag bezighouden. Met collega's waar je mee kunt sparren, van kunt leren én een potje tafelvoetbal mee spelen. Too good to be true? Toch niet!
 

Bekijk vacature

AML Analist

Utrecht

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je iets op het spoor bent? Weet jij geldstromen goed in kaart te brengen en daar je conclusies aan te verbinden? Zoek je uitdaging in complexe onderzoeken en wil je bijdragen aan het tegengaan van Financieel Economische Criminaliteit?

Bekijk vacature

Global KYC Expert

Amsterdam

Are you currently working as a KYC / CDD Signatory or Quality Assurance consultant? Do you have a proven track record, 6+ years working experience, within the (international) banking industry? Are you the expert in wholesale banking? Are you the ambitious compliance professionals who is willing to take the next step in your career?

Bekijk vacature

Quality Assurance – AML specialist

Utrecht

Wil jij AML-analisten coachen zodat zij nog beter hun analyses kunnen uitvoeren? Weet jij met de juiste toon jouw adviezen over te brengen naar zowel de analist als het management? Heb jij ervaring met het volgen en analyseren van geldstromen en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan verder! 

Bekijk vacature

Compliance Analist – complexe organisatiestructuren

Utrecht

Voor een bank in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar Compliance Analisten. Heb jij kennis van zakelijke financieringen en/of bedrijfsstructuren? Heb je ervaring in de trust, vastgoed of een segment en wil jij jouw expertise toepassen bij het bestrijden van witwassen, fraude en terrorismefinanciering? Lees dan verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

 

Contact

SNA keurmerk

© idprofessionals.nl