OVER ONS

Laat je inspireren door onze

ID PROFESSIONALS

Het roer om

Oprichter Jeroen de Kreek:

Ik heb altijd een interesse gehad in integriteit en toezicht in én op de onderneming. Vanuit die interesse ben ik rechten gaan studeren en bij Philips gaan werken met het idee als bedrijfsjurist de wereld rond te vliegen en te helpen met mooie deals. Vanuit de inhoud als jurist, kreeg ik de kans om via een detacheerder bij ABN Amro op een ‘compliance’ afdeling te gaan werken. Compliance en Riskmanagement stond toen nog in de kinderschoenen.

Ik ben toen op een afdeling van de bank terechtgekomen waar men het KYC systeem ontwikkelde, onderhield en support bood aan de business wereldwijd. Een totaal andere wereld die me enorm aansprak, ook omdat de problemen destijds allemaal nieuw waren en er nieuwe oplossingen voor bedacht moesten worden! Na mijn opdracht bij ABN Amro kreeg ik de kans om een overstap te maken naar het detacheringsbureau als accountmanager, een hele andere tak van sport dan juridisch werk, maar wel met een sterke verbinding met de inhoud.

En wat bleek? Door deze kans kwam ik erachter dat het vinden en verbinden van professionals en matchen met de beste opdrachtgever mij heel goed ligt en me enorm veel energie geeft. Het verder helpen van mensen. Verder in hun carrière. Verder in het schetsen van mogelijkheden binnen hun vakgebied compliance. En opdrachtgevers verder helpen bij de invulling van posities met de beste professionals. Vanuit de inhoud die ik zo goed kende met aandacht voor de mens achter het cv.

Geen cv’s schuiven

De organisatie waar ik voor werkte werd verkocht aan een grote detacheerder. Uiteindelijk verdween de meer persoonlijke benadering van professionals in het grote geheel. Ik besloot om het heft in eigen handen te nemen en richtte ID Professionals op.

Nu kon ik de dienstverlening op mijn eigen wijze invullen: persoonlijk en gebaseerd op het bouwen van relaties. Met oprechte interesse in de ambitie van mensen en met kennis van de inhoud en de sector. Niet langer cv’s schuiven maar het verhaal van de professional willen kennen én begrijpen. Het is mijn overtuiging dat je daarmee de beste resultaten weet te halen: voor kandidaat én opdrachtgever. Want: de kandidaat vindt de opdracht waar hij of zij het beste tot zijn recht komt en de opdrachtgever is het beste geholpen met een gemotiveerde kandidaat die voor 100% voor zijn vak staat.

Idealist! Met voldoende realisme

Maar dat was niet voldoende. Naast de combinatie van het vinden en verbinden van professionals op een vakgebied dat mij aan het hart gaat, is het mijn missie om de financiële sector beter te maken. Er waren immers genoeg dossiers binnen de sector die opgepakt konden worden! Van witwassen en terrorismefinanciering, zorg- en informatieplicht, privacyregels tot aan gedrag en integriteit.

Met onze professionals maken we iedere dag de financiële dienstverlening en sector als geheel een stukje beter. We helpen met het verbeteren van de integriteit van de organisatie van onze opdrachtgevers en leveren de beste professionals voor het bestrijden van financieel economische criminaliteit. Met gedreven mensen die het beste uit zichzelf willen halen en zien dat ze het verschil kunnen maken bij een grootbank of kleinere speler in de financiële sector.

Doordat wij zelf uit de inhoud komen, snappen we waar het over gaat. Welke uitdagingen daarbij komen kijken en welke capaciteiten daarvoor nodig zijn. Inmiddels werken we met een flexibel team van gedreven professionals bij uiteenlopende opdrachten. En zo werken we samen aan een betere financiële sector!

Net werk!

Vanaf de start in 2007 hebben we met ID Professionals gebouwd aan een enorm netwerk binnen de financiële sector maar ook daarbuiten bij branches die sterk gereguleerd zijn. Dat netwerk is in de loop van de tijd flink gegroeid en uitgewaaierd. Dat geeft ons toegang tot een breed scala aan ondernemingen. Van (groot-) banken, verzekeraars, trustkantoren en betaalinstellingen tot aan fintechs, toezichthouders en pensioenorganisaties.

Professionals kunnen bij ons terecht voor een vervolgstap in hun carrière en ook voor opdrachten in niet-dertien-in-een-dozijn functies én organisaties.

Opdrachtgevers kiezen voor ID Professionals omdat zij weten dat wij met aandacht naar mensen kijken en zo altijd het neusje van de zalm weten te selecteren.

Na 15 jaar is onze drive nog even sterk: de beste mensen op de beste plekken omdat we de markt als geen ander kennen. Het vinden van dat ene talent. Dat is geen werk; dat is net werk. Iets waar we iedere dag vol energie voor gaan!

Niet alleen maar werk

We like to celebrate! We vieren onze successen én persoonlijke hoogtepunten. Ga je verhuizen? Komt er gezinsuitbreiding? Heb je je diploma gehaald? Let’s celebrate!

Natuurlijk wordt er niet alleen maar gefeest. Onze reden om iedere dag uit bed te komen is meewerken aan een meer integere financiële wereld. Stap voor stap. En dat is best hard werken. Maar om in balans te blijven krijg je daar ook veel voor terug!

Wat krijg je ervoor terug?

The basics

Elke maand staat er op tijd een mooi geldbedrag op je rekening, je hebt de vrijheid om jouw 25 vakantiedagen in te plannen zoals je wilt, je kan zorgeloos reizen naar werk d.m.v. een NS businesscard en je neemt deel aan onze pensioenregeling.

Fun activity

Er is meer dan werk alleen. Daarom komen we regelmatig bij je langs voor een kop koffie of lunch. Ook organiseren we meerdere keren per jaar gezellige etentjes, borrels en/of (sportieve) activiteiten.

Personal growth

Een cursus volgen of heb je een studie gezien die bij jouw loopbaan past? Laat het ons weten! Toe aan een nieuwe stap in je carrière? We stellen je voor aan ons netwerk. Weer een stap dichterbij jouw doel. Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden wij belangrijk!

Sharing = caring

Met regelmaat organiseren we inhoudelijke kennissessies of rondetafel bijeenkomsten. Bovendien organiseren we 1 à 2 keer per jaar een seminar waarbij ons volledige netwerk; van analist tot toezichthouder wordt uitgenodigd.

Team spirit

Meer dan alleen een collega, dat ben je als ID professional. Je draagt zelf actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie, jouw mening telt en je krijgt de ruimte om zelf projecten op te pakken. Samen maken wij het verschil!

Let's celebrate

We vieren wat af en hebben een lopende rekening bij de banketbakker. We vieren onze successen, de feestdagen en natuurlijk wordt jouw verjaardag ook niet vergeten. Ga je verhuizen? Komt er gezinsuitbreiding? Heb je je diploma gehaald? Let’s celebrate!

even voorstellen

miketekstenbeeld-7601

Jeroen de Kreek

Operationeel Directeur – Oprichter

Met een grote glimlach en vol passie kan ik uren praten over het Risk en Compliance domein. Van de toenemende eisen vanuit de toezichthouder tot de gekte op de arbeidsmarkt.

Mijn gedrevenheid komt voort uit mijn overtuiging om duurzame relaties te bouwen, zowel met opdrachtgever als kandidaat.

Dat betekent dat ik altijd opensta voor een kennismaking met de persoon achter de cv en achter de opdrachtgever. 

Persoonlijk, vakinhoudelijk en met een portie humor. Dat ben ik. Wanneer gaan wij eens praten?

miketekstenbeeld-7617

Esther Wingender

HR Officer

Het belangrijkst vind ik de persoon die centraal staat. Samen met jou kijken naar wat je kan en wil.

Daarnaast help ik je graag met al je vragen op het gebied van HR, zodat jij je kunt focussen op je functie bij de opdrachtgever.

Mensen verder helpen in hun carrière, dat is mijn motivatie!
‘Samen voor een betere financiële sector’ 

michelle 2

Michelle Teunissen

Relatiebeheerder

“Vol enthousiasme en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid ga ik graag met je in gesprek. Van kandidaat tot collega tot opdrachtgever, ik schuif overal aan tafel. Mijn motivatie is om de juiste match te maken. Ik zie waar mensen goed in zijn en wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. 

Als een echte teamplayer vier ik graag samen onze successen. Ik focus mij op vooruitgang en groei en ik zie jou en jouw team graag uitblinken. Als ik daar een steentje aan kan bijdragen: dan doe ik dit met veel plezier!”

Waar staan we voor?

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij kennen elkaar;
als collega en als persoon.
Door 1-op-1 af te spreken of juist met de hele groep te gaan skydiven;
er is meer dan werk alleen.

Zoals samenwerk dagen op kantoor, van elkaar leren, in contact blijven, bijpraten, afsluiten met een borrel.

Betrokken

Betrokken

DIRECT OF INDIRECT HELP JE MEE OM WITWASSEN, CORRUPTIE EN ONDERMIJNING TEGEN TE GAAN, EN HELP JE ORGANISATIES BIJ EEN INTEGERE BEDRIJFSVOERING. ZO DRAAG JIJ BIJ AAN EEN BETERE FINANCIËLE SECTOR.

Trusted Advisor

Trusted Advisor

EEN ID PROFESSIONAL IS INHOUDELIJK EXPERT, ALTIJD OP DE HOOGTE VAN TRENDS EN ONTWIKKELINGEN. JE STELT KRITISCHE VRAGEN EN GEEFT (ON)GEVRAAGD ADVIES OVER HET BEREIKEN OF BEHOUDEN VAN EEN GOEDE STATE OF COMPLIANCE.

Uitdagende projecten

Uitdagende projecten

Ieder project brengt jou verder als specialist. Jouw werkplek is dynamisch en uitdagend: van ambitieuze startup tot een disruptive FinTech of een internationale grootbank.

ons netwerk aan het woord

jouw volgende stap

Benieuwd hoe jij een volgende stap kunt zetten in je carrière in compliance en riskmanagement?
Bel ons
en we horen graag hoe we samen met jou kunnen werken aan een betere financiële sector!