COMPLIANCE VACATURES

FEC Compliance Officer

Den Haag

Ben jij toe aan een mooie stap binnen FEC Compliance en zie jij jezelf in een leuk team verder ontwikkelen? Dan is deze vaste positie misschien wel wat voor jou! 

Bekijk vacature

Compliance Advisor

Amsterdam

Heb jij goede kennis van KYC en AML en op zoek naar een mooie opdracht, in ieder geval tot eind van het jaar? Bekijk dan deze vacature bij een grootbank!

Bekijk vacature

Compliance Officer

Den Haag

Heb jij zin om in een leuk team te werken? Wij zijn op zoek naar een Compliance Officer met kennis en ervaring op het gebied van Sanctiewet- en regelgeving!

 

Bekijk vacature

CDD Analist

Ben jij een CDD Analist met minimaal 4 jaar ervaring en heb je diepgaande kennis van WWFT, Sanctiewetgeving en witwasmethoden? Solliciteer dan op deze mooie vacature bij een investment bank! 

Bekijk vacature

Medior CDD Analist

Nederland

Ben jij een CDD analist binnen een financiële organisatie met ongeveer 2-5 jaar werkervaring? Wil jij bij een grootbank aan de slag met de optie om daar in vaste dienst te treden? Bekijk de vacature en solliciteer direct op de functie van Medior CDD analist.

Bekijk vacature

Transactiemonitoring Analist

Amsterdam

Klinken de termen transactiemonitoring, anti witwassen en terrorisme financiering jou bekend in de oren? Ben je bekend met het controleren van geldstromen en wil je een specialistische functie binnen het Anti Financial Crime domein? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Bekijk vacature

Compliance Officer

Amsterdam

Heb jij ervaring als Compliance Officer op het gebied van kredietverlening en woning- en vastgoedfinancieringen? Dan hebben wij wellicht een mooie vaste functie voor jou! 

Bekijk vacature

Quality Assurance – AML specialist

Utrecht

Wil jij AML-analisten coachen zodat zij nog beter hun analyses kunnen uitvoeren? Weet jij met de juiste toon jouw adviezen over te brengen naar zowel de analist als het management? Heb jij ervaring met het volgen en analyseren van geldstromen en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan verder! 

Bekijk vacature

Compliance Analist – complexe organisatiestructuren

Utrecht

Voor een bank in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar Compliance Analisten. Heb jij kennis van zakelijke financieringen en/of bedrijfsstructuren? Heb je ervaring in de trust, vastgoed of een segment en wil jij jouw expertise toepassen bij het bestrijden van witwassen, fraude en terrorismefinanciering? Lees dan verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Senior CDD Analist

Nederland

Heb jij meerdere jaren ervaring als CDD Analist en ambieer je een adviserende rol, met meer autonomie en waarin je optreedt als inhoudelijk CDD expert? Dan zul je deze functie bij een Nederlandse grootbank niet aan je voorbij willen laten gaan!

Bekijk vacature

Accountmanager

Amsterdam

Om ons team uit te breiden en volgend jaar verder te kunnen groeien zijn wij op zoek naar een ervaren
Account manager (2-5 jaar relevante werkervaring)

Bekijk vacature