COMPLIANCE VACATURES

Senior CDD Analist

Nederland

Heb jij meerdere jaren ervaring als CDD Analist en ambieer je een adviserende rol, met meer autonomie en waarin je optreedt als inhoudelijk CDD expert? Dan zul je deze functie bij een Nederlandse grootbank niet aan je voorbij willen laten gaan!

Bekijk vacature

Compliance Analist – complexe organisatiestructuren

Utrecht

Voor een bank in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar Compliance Analisten. Heb jij kennis van zakelijke financieringen en/of bedrijfsstructuren? Heb je ervaring in de trust, vastgoed of een segment en wil jij jouw expertise toepassen bij het bestrijden van witwassen, fraude en terrorismefinanciering? Lees dan verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

Senior Compliance Officer

Amsterdam

Voor een internationaal financieel-, administratief- en zakelijk dienstverlener zijn wij voor het kantoor in Amsterdam op zoek naar Senior Compliance Officer. In Nederland beheert het trustkantoor voor internationale klanten in Nederland gevestigde vennootschappen.

Bekijk vacature

Senior AML Analist

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als AML Analist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je werkzaam bent in een internationale omgeving? Dan word je gegarandeerd enthousiast over de volgende vacature!

Bekijk vacature

AML Analist

Utrecht

Klinken de termen transactiemonitoring, anti witwassen en terrorisme financiering jou bekend in de oren? Heb jij je eerste stappen als AML Analist al gezet en ben je toe aan een volgende stap?

Bekijk vacature

Medior CDD Analist

Nederland

Ben jij een CDD analist binnen een financiële organisatie met ongeveer 2-5 jaar werkervaring? Wil jij bij een grootbank aan de slag met de optie om daar in vaste dienst te treden? Bekijk de vacature en solliciteer direct op de functie van Medior CDD analist.

Bekijk vacature

Global KYC Expert

Amsterdam

Are you currently working as a KYC / CDD Signatory or Quality Assurance consultant? Do you have a proven track record, 6+ years working experience, within the (international) banking industry? Are you the expert in wholesale banking? Are you the ambitious compliance professionals who is willing to take the next step in your career?

Bekijk vacature

Quality Assurance – AML specialist

Utrecht

Wil jij AML-analisten coachen zodat zij nog beter hun analyses kunnen uitvoeren? Weet jij met de juiste toon jouw adviezen over te brengen naar zowel de analist als het management? Heb jij ervaring met het volgen en analyseren van geldstromen en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan verder! 

Bekijk vacature