COMPLIANCE VACATURES

CDD Analist

Heb jij vijf jaar ervaring als CDD- of AML-analist en ambieer je een adviserende rol, waarin je optreedt als inhoudelijk CDD expert? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Compliance Officer

Heb jij de ambitie jezelf te ontwikkelen tot hoogwaardige compliance professional binnen een internationale omgeving? Wil je als compliance officer echt een bijdrage leveren aan de borging van de wettelijke vereisten en interne afspraken binnen een commerciële omgeving? Dan hebben wij een mooie vaste functie open staan waar jij wellicht de juiste kandidaat voor bent! 

Bekijk vacature

Recruiter

Amsterdam

Weet jij de juiste match te maken tussen persoon en job? En hecht jij veel waarde aan het bestrijden van financieel economische criminaliteit/integriteit binnen de financiële wereld? Maak dan je interesse kenbaar door te solliciteren en sluit je aan bij ons team als Recruiter!

Bekijk vacature

Compliance Officer

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als Compliance Officer en sta je open voor een nieuwe brede en dynamische rol waarin er veel vrijheid wordt geboden om beslissingen te maken? Voor een bank hebben wij een mooie vaste functie openstaan waar jij wellicht de juiste kandidaat voor bent!

Bekijk vacature

Global KYC Expert

Amsterdam

Are you currently working as a KYC / CDD Signatory or Quality Assurance consultant? Do you have a proven track record, 6+ years working experience, within the (international) banking industry? Are you the expert in wholesale banking? Are you the ambitious compliance professionals who is willing to take the next step in your career?

Bekijk vacature

Quality Assurance – AML specialist

Utrecht

Wil jij AML-analisten coachen zodat zij nog beter hun analyses kunnen uitvoeren? Weet jij met de juiste toon jouw adviezen over te brengen naar zowel de analist als het management? Heb jij ervaring met het volgen en analyseren van geldstromen en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan verder! 

Bekijk vacature

Senior CDD Analist

Nederland

Heb jij meerdere jaren ervaring als CDD Analist en ambieer je een adviserende rol, met meer autonomie en waarin je optreedt als inhoudelijk CDD expert? Dan zul je deze functie bij een Nederlandse grootbank niet aan je voorbij willen laten gaan!

Bekijk vacature

Compliance Analist – complexe organisatiestructuren

Utrecht

Voor een bank in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar Compliance Analisten. Heb jij kennis van zakelijke financieringen en/of bedrijfsstructuren? Heb je ervaring in de trust, vastgoed of een segment en wil jij jouw expertise toepassen bij het bestrijden van witwassen, fraude en terrorismefinanciering? Lees dan verder en solliciteer direct!

Bekijk vacature

AML Analist

Utrecht

Klinken de termen transactiemonitoring, anti witwassen en terrorisme financiering jou bekend in de oren? Heb jij je eerste stappen als AML Analist al gezet en ben je toe aan een volgende stap?

Bekijk vacature

Medior CDD Analist

Nederland

Ben jij een CDD analist binnen een financiële organisatie met ongeveer 2-5 jaar werkervaring? Wil jij bij een grootbank aan de slag met de optie om daar in vaste dienst te treden? Bekijk de vacature en solliciteer direct op de functie van Medior CDD analist.

Bekijk vacature

Accountmanager

Amsterdam

Om ons team uit te breiden en volgend jaar verder te kunnen groeien zijn wij op zoek naar een ervaren
Account manager (2-5 jaar relevante werkervaring)

Bekijk vacature