OVER ONS

Laat je inspireren door onze

ID PROFESSIONALS

Groepsfoto
Over ons

We like to celebrate! We vieren onze successen èn persoonlijke hoogtepunten. Ga je verhuizen? Komt er gezinsuitbreiding? Heb je je diploma gehaald? Let’s celebrate!

Natuurlijk wordt er niet alleen maar gefeest. Onze reden om iedere dag uit bed te komen is meewerken aan een meer integere wereld. Stukje bij stukje. En dat is best hard werken.

We zijn voornamelijk actief in de financiële sector bij grote en kleine (inter)nationale banken, trustkantoren, FinTechs en Payment Service Providers. Daarnaast opereren wij in andere sectoren zoals non-profit, telefonie en retail.

Als consultant bij ID Professionals ga jij je bij Compliance buigen over thema’s als klantintegriteit, het bestrijden van anti-witwassen, corruptie of terrorismefinanciering, vertaal je wet- en regelgeving naar passend beleid, en zorg je ervoor dat iedereen binnen de organisatie hiernaar handelt. Als Risk consultant help je onze klanten in het reguliere credit risk proces of bij Bijzonder Beheer.

Wat krijg je ervoor terug?

The basics

Elke maand staat er op tijd een mooi geldbedrag op je rekening, je hebt de vrijheid om jouw 25 vakantiedagen in te plannen zoals je wilt, je kan zorgeloos reizen naar werk d.m.v. een NS businesscard en je neemt deel aan onze pensioenregeling.

Fun activity

Er is meer dan werk alleen. Daarom komen we regelmatig bij je langs voor een kop koffie of lunch. Ook organiseren we meerdere keren per jaar gezellige etentjes, borrels en/of (sportieve) activiteiten.

Personal growth

Een cursus volgen of heb je een studie gezien die bij jouw loopbaan past? Laat het ons weten! Toe aan een nieuwe stap in je carrière? We stellen je voor aan ons netwerk. Weer een stap dichterbij jouw doel. Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden wij belangrijk!

Sharing = caring

Met regelmaat organiseren we inhoudelijke kennissessies of rondetafel bijeenkomsten. Bovendien organiseren we 1 à 2 keer per jaar een seminar waarbij ons volledige netwerk; van analist tot toezichthouder wordt uitgenodigd.

Team spirit

Meer dan alleen een collega, dat ben je als ID professional. Je draagt zelf actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie, jouw mening telt en je krijgt de ruimte om zelf projecten op te pakken. Samen maken wij het verschil!

Let's celebrate

We vieren wat af en hebben een lopende rekening bij de banketbakker. We vieren onze successen, de feestdagen en natuurlijk wordt jouw verjaardag ook niet vergeten. Ga je verhuizen? Komt er gezinsuitbreiding? Heb je je diploma gehaald? Let’s celebrate!

even voorstellen

closeup Jeroen de Kreek

Jeroen de Kreek

Operationeel Directeur – Oprichter

Met een grote glimlach en vol passie kan ik uren praten over het Risk en Compliance domein. Van de toenemende eisen vanuit de toezichthouder tot de gekte op de arbeidsmarkt.

Mijn gedrevenheid komt voort uit mijn overtuiging om duurzame relaties te bouwen, zowel met opdrachtgever als kandidaat.

Dat betekent dat ik altijd opensta voor een kennismaking met de persoon achter de cv en achter de opdrachtgever. 

Persoonlijk, vakinhoudelijk en met een portie humor. Dat ben ik. Wanneer gaan wij eens praten?

Esther (1)

Esther Wingender

HR Officer

Het belangrijkst vind ik de persoon die centraal staat.

Samen met jou kijken naar wat je kan en wil.

Daarnaast help ik je graag met al je vragen op het gebied van HR, zodat jij je kunt focussen op je functie bij de opdrachtgever.

Mensen verder helpen in hun carrière, dat is mijn motivatie! 

michelle 2

Michelle Teunissen

Relatiebeheerder

“Vol enthousiasme en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid ga ik graag met je in gesprek. Van kandidaat tot collega tot opdrachtgever, ik schuif overal aan tafel. Mijn motivatie is om de juiste match te maken. Ik zie waar mensen goed in zijn en wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. 

Als een echte teamplayer vier ik graag samen onze successen. Ik focus mij op vooruitgang en groei en ik zie jou en jouw team graag uitblinken. Als ik daar een steentje aan kan bijdragen: dan doe ik dit met veel plezier!”

Waar staan we voor?

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij kennen elkaar;
als collega en als persoon.
Door 1-op-1 af te spreken of juist met de hele groep te gaan skydiven;
er is meer dan werk alleen.

Betrokken

Betrokken

Direct of indirect help je mee om witwassen, corruptie en ondermijning tegen te gaan, en help je organisaties bij een integere bedrijfsvoering. Zo draag jij bij aan een prettiger samenleving.

Trusted Advisor

Trusted Advisor

Een ID Professional is inhoudelijk expert, altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen. Wij stellen kritische vragen en geven (on)gevraagd advies over het bereiken of behouden van een goede state of compliance.

Uitdagende projecten

Uitdagende projecten

Ieder project brengt jou verder als specialist. Jouw werkplek is dynamisch en uitdagend: van ambitieuze startup tot een disruptive FinTech of een internationale grootbank.

ons netwerk aan het woord

Sfeerimpressie

Motivatie

ID Professionals is ontstaan vanuit de wens om duurzame relaties te bouwen en tegelijkertijd van toegevoegde waarde te kunnen zijn in de ontwikkeling van het vakgebied Compliance en Risk.
doordat wij zelf uit de inhoud komen, snappen we waar het over gaat. Welke uitdagingen daarbij komen kijken en welke capaciteiten daarvoor nodig zijn.

Aan de andere kant van de tafel hebben wij te maken met professionals met uiteenlopende specialismen die zoeken naar posities waarin hun expertise het beste tot zijn recht komt. Zij zoeken een gesprekspartner die meer doet.
Wij vertrouwen op de kracht van een persoonlijke aanpak. Niet omdat dat het beste bedrijfsmodel is, maar omdat dat is hoe we zíjn. Deze relatie, gebaseerd op vertrouwen, is wederkerig

Sinds de start in 2014 hebben we een uitgebreid netwerk van Compliance- en risk Professionals om ons heen verzameld. Hebben we een team van Consultants verzameld die vanuit hun dienstverband bij ID Professionals meewerken aan het oplossen van Compliance- of Risk vraagstukken, en hebben we tientallen mensen mogen helpen bij het zetten van grote stappen in hun carrière. Deze lijn zullen we ook de komende jaren blijven voortzetten.

Daarnaast zal de focus de komende jaren nog meer komen te liggen op het delen van onze kennis. Intern & extern, zodat iedereen weet: ID Professionals is dé specialist in Risk en Compliance!